Hotel

Hotel KTC se nahaja v samem središču Loškega potoka in je idealno zatočišče za vse, ki potrebujete pobeg za romantičen konec tedna ali prijeten oddih sredi neokrnjene narave. Nahajamo se praktično v gozdu, saj je do prve gozdne sprehajalne poti manj kot 100 metrov.

Hotel ima 24 sob v katerih je 54 ležišč. Vse sobe imajo lastno kopalnico, LCD televizor in brezplačen dostop do WIFI omrežja.
Kot dodatna ponudba so dnevno na voljo tudi kosila in večerje po predhodnem naročilu. Naši kuharji vam bojo z veseljem predstavili slastne okuse Slovenije tudi na krožniku.

Če si želite jutranjega razvajanja že navsezgodaj, potem je kot nalašč za vas naša terasa. Jutranji zajtrk nad vasjo vam bo toliko bolj teknil skupaj z prečudovitim razgledom na sončni vzhod. Nič ni lepšega, kot začeti dan tako, da se prebudite skupaj z soncem! Pri nas vam nudimo nepozabno opazovanje divjih živali v naših neokrnjenih gozdovih. Dobimo se v prostorih našega hotela KTC ob 16:00 uri, potem pa vas naš vodič popelje na nepozabno popotovanje v divjini.

CENE

Vse cene vsebujejo zajtrk.

<span>CENE</span>

ENOPOSTELJNA SOBA:
45 €

<span>CENE</span>

DVOPOSTELJNA SOBA:
60 €

<span>CENE</span>

TROPOSTELJNA SOBA:
82 €

<span>CENE</span>

ŠTIRIPOSTELJNA SOBA:
90€

Rezervacija

Najem sobe

v hotelu je možen čez celo leto. Prosim izpolnite spodnji obrazce, in pošljemo vam povratni mail, kateri bo vseboval vse potrditve o vaši rezervaciji.

KTC Hrib 14 1318 Loški Potok. (00386) 41 201 232

Če želite dober zajtrk nad vasjo, kjer vas bodo zbudili jutranji žarki, potem nam pišite na [email protected] ali pokličite na 0038641201232.

Bearsandwildlife
KTC Hrib 14 1318 Loški Potok.

Phone: (+386) 41 201 232
Email: [email protected]