LUKSUZNA HIŠA

V tem hitrem tempu življena, vam predlagamo, da se umaknete na podeželje. Hiša vam ponuja 3 spalnice, v katerih lahko prespi 5 oseb. Po aktivno preživetem dnevu, se gostje lahko osvežijo v kopalni kadi ali pa skočijo pod parno kopel. Na voljo so vam namreč 2 kopalnici. Za vas se bodo jutra začela na prelepi jutranji terasi, na kateri boste z kavo v roki opazovali naravo. V poletnih večerih imate možnost priprave večerji na 2 odprtih kaminih. Kaj pa ko zapade sneg se sprašujete.. ne skrbite, na voljo imate tudi pokrito zimsko teraso z norim razgledom. V notranjosti pa tudi domači kamin, kateri bo grel vaše noge.

Hiša vam ponuja da vaš čas preživite aktivno pozimi ali poleti. Pozimi lahko drsate na Bloškem jezeru, tečete na urejenih tekaških progah ali se preprosto sankate z otroci, v najem vam tudi pripada najem otroških sani. Okolica hiše ima mnogo možnosti za hojo, treking ali tek.

Prelepa pa so seveda poletja, katera lahko preživite s plavanjem na Bloškem jezeru, se spuščate po divji reki ali pa preprosto razgledujete okoliške znamenitosti, katere so vam na voljo. Predlagamo vam, da nas kontaktirate, in vam pomagamo organizirati vaš izlet. V času vašega bivanja pri nas, so vam na voljo naši vodiči, ki vam svetujejo kako lahko preživite vaše bivanje.

Umaknite se od divjega življenja v divjino!

ŠT. OSEB:
5 max

TRAJANJE:
min. 3 nočitve

CENA:
450 € (3 nočitve)
900 € (7 nočitev)

Če želite preživeti noč, kjer vas bodo zbudili jutranji žarki, potem nam pišite na [email protected] ali pokličite na 00 386 41 201 232.

Rezervacija

Najem hiše

je možen čez celo leto. Prosim izpolnite spodnji obrazce, in pošljemo vam povratni mail, kateri bo vseboval vse potrditve o vaši rezervaciji.

KTC Hrib 14 1318 Loški Potok. (00386) 41 201 232
Bearsandwildlife LUKSUZNA HIŠA
Volčje 12 1385 Nova vas

Phone: (+386) 41 201 232
Email: [email protected]