OPAZOVANJE MEDVEDA IZ BRLOGA

Bears and wild life prvi v Sloveniji organizira edinstveno storitev- ogled medveda iz brloga. Srečanje z divjo zverjo v njenem naravnem habitatu je zagotovo nepozabna izkušnja. Si predstavljate, da si lahko medveda ogledate z njegove perspektive? Naša opazovalnica nudi opazovanje, pri katerem lahko medvedu zrete iz oči v oči.

Opazovanje z brloga je izjemna in neprimerljiva ter zagotovo prva takšna dejavnost v Sloveniji.

V lovskem spremstvu se podajte v medvedji brlog. Opazovalnica je zgrajena po principu brloga v tleh. Talna opazovalnica sprejme od 2 do 5 opazovalcev in je opremljena z zračniki, tako da medved ne zavoha človeških vonjav.

Prepustite se adrenalinu, opustite vaše zadržke in se prelevite v medveda. V opazovalnici Brlog boste zagotovo doživeli avanturistično, vznemirljivo, prvinsko in adrenalinsko izkušnjo, ki je ne boste pozabili. Za vas pripravimo tudi malico, ki jo v culi na leskovi palici odnesete v Brlog in se med opazovanjem medveda okrepčate z lokalno in domačo kulinariko.

Spanje v medvedjem brlogu

V ceno je všteto :

  • – transfer iz mesta srečanja  do brloga
  • – večerja
  • – spalna vreča
  • – opazovanje medveda od 17.00 – 8.00
  • ogled pravega brloga

Cena : 170€ / osebo

Opazovanje medveda iz brloga

(brez spanja)

V ceno je všteto :

  • – prevoz iz mesta srečanja  do brloga
  • – opazovanje medveda od 16.00-22.00

Cena : 120€ / osebo

Opazovanje medveda

Rezervacija

O OPAZOVANJU

Opazovanje medveda je možno od 30.4.-15.10. od 16.00-21.00. Brez predhodne rezervacije ogled ni možen. PROSIM UPOŠTEVAJTE, DA JE MORA BITI REZERVACIJA OPRAVLJENA 24 UR PRED PRIHODOM. Za opazovanje medveda, prosim izpolnite spodnji obrazec. Po poslanem povpraševanju, boste dobili potrditveni mail, z vsemi navodili, kje se dobimo (gps lokacijo) , kaj boste potrebovali sabo na ogledu, čas, pravila..)

Prosim upoštevajte, da je to opazovanje divjih živali  v divjini. Zato je potrebna velika mera discipline. Ogled ni primeren za mladoletne osebe.

Potrebujete namestitev?
Izberite možnost.
Izberite možnost.

Petrinci 3 1317 Sodražica (00386) 41 201 232
Bearsandwildlife


Phone: (+386) 41 201 232
Email: [email protected]